Vlaggen bewegen. Het mooiste zijn ze als ze wapperen in de wind. Hoe vang je die beweeglijke schoonheid in een foto? Dat is de uitdaging die de NVvV stelt bij de presentatie van haar vernieuwde internetsite, www.vlaggenkunde.nl. De mooiste foto’s komen op de voorpagina te staan!

De nieuwe vlaggenkunde.nl bevat allerlei informatie over vlaggen. Vlaggen kennen een rijke geschiedenis en regelmatig worden artikelen gepubliceerd die een beeld geven van het ontstaan (of verdwijnen) van vlaggen. Vlaggen zijn echter ook regelmatig in het nieuws. Ze vormen een krachtig symbool dat overal wordt gebruikt in politieke geschillen of bij culturele gebeurtenissen. Vlaggen zijn overal, maar hoe zet je ze op de foto?

Stuur je vlaggenfoto in

De meeste vlaggen hebben een mooi verhaal, maar vlaggen zijn ook mooi van zichzelf. Bij voorkeur zien we ze natuurlijk in beweging, wapperend in de wind, maar een mooie foto mag er ook zijn. Weet jij de beweging te vangen? De mooiste foto komt prominent op de voorpagina te staan. Stuur jouw mooiste vlaggenfoto aan info@vlaggenkunde.nl!

 .